CORONA/BESCHIKBAARHEID

Beschikbaarheid van producten:
Nagenoeg alle producten wat Houthandel Pieter Baks verhandeld wordt geïmporteerd uit het buitenland. Omdat een deel van onze aanvoerlanden op slot zit of tekorten hebben aan grondstoffen ontstaat er schaarste de komende periodes. Om deze reden lopen de levertijden van orders op en kunnen wij de normaal gestelde levertijd die op de website staan weergegeven niet altijd garanderen. Dus houdt U er rekening mee dat er producten zijn die we niet of later leveren. Helaas hebben wij daar geen invloed op en kunnen we dit dus niet voorkomen. Wij zullen te allen tijde contact met u opnemen voor eventueel een alternatief product.

Levering / Levertijd:
Tevens is er topdrukte in onze sector. Onze transporteurs in Nederland lopen tegen hun limiet van kunnen aan. Om deze reden lopen de levertijden van orders op en kunnen wij de normaal weergegeven levertijd niet altijd waarmaken. Wij hopen op uw begrip.

Wilt u zeker zijn van beschikbaarheid van producten en levering op de weergegeven tijd informeer dan naar de voorraad status om ergernis te voorkomen!

Contact met de chauffeur:
Wij hebben onze transporteurs opdracht gegeven om uw materiaal op een verstandige wijze te lossen. Dit betekent dat zij elk fysiek contact zullen vermijden en zoveel mogelijk afstand houden.

Afhalen:
Afhalen is niet mogelijk tot nader order.