Garagedeuren

De garagedeuren die altijd passen !!

Garagedeuren van EDB  geven Uw woning een luxe uitstraling en bovendien een fraai aanzicht.

Keuze uit een enorm assortiment aan garagedeur modellen en kleuren

De verschillende paneelmodellen beperken U zeker niet in Uw keuze. Houtnerf, stucco, cassette-blokmotief, glad of micro design zijn leverbaar in elke gewenste kleur. Naast RAL kleuren werken wij ook met Sikkens of Sigma. De garagedeuren zijn standaard 40 mm dikke geïsoleerde panelen en zorgen voor een optimale isolatie. Ze hebben een brandvertragende schuimkern (CFK Vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. De deur wordt standaard geleverd met een duurzame witte toplaag.

Geleidingssystemen, de stille kracht

Voor het openen en sluiten van uw garagedeur wordt gebruik gemaakt van een geleidingssysteem. Dit systeem is net als de garagedeur altijd maatwerk. De kwaliteit en stabiliteit van de railset bepalen voor een belangrijk deel de levensduur van uw garagedeur. Onze railsets zijn vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

Bediening

Een  electrische aandrijving 230V met soft start-soft stop principe, zorgt voor een SKG2 Politiekeurmerk Veilig Wonen. De ingebouwde LED verlichting van de motor gaat automatisch aan bij het openen van de garagedeur en blijft enkele minuten branden zodat U veilig Uw garage kunt binnengaan.

Indien gewenst komt de leverancier thuis om de maten op te meten en een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Garagedeuren Op Maat en Gemonteerd

EDB Sectionale deuren zijn leverbaar in metaal en hout. Hierin zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, waaronder panelen met een vlak, stucco of hout design.

Panelen zijn verkrijgbaar op hoogte 500 mm of 610 mm in 3 versies:

  •   Paneel zonder groeven
  •   Paneel met 1 groef
  •   Paneel met 4-5 groeven

EDB levert en monteert garagedeuren op maat.

Download brochure

Wil u meer informatie of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.