Gevelbekleding (multiplexen & mdf) platen

In onze webwinkel leveren wij diverse soorten exterieur (garantie) multiplexen en mdf platen. Exterieur multiplex heeft een unieke verlijming die ook in vochtige omstandigheden de gelijmde platen vasthoudt. Door de authentieke uitstraling en het natuurlijke materiaal is multiplex zeer populair als gevelbekleding. De exterieur multiplexen zijn door-en-door en worden geleverd met de beste populieren, hardhout, okoumé of mahonie dekfineren waarbij enkele uitvoeringen reeds voorzien zijn van een handige grondlaag. Informeer bij ons voor het beste materiaal bij uw toepassing.

Omdat het wel eens onnodig mis gaat bij het monteren van houtachtig plaatmateriaal aan de gevel is de VVNH en Centrum Hout een campagne gestart  rondom het voorkomen van claims bij montage van houtachtig plaatmateriaal aan de gevel. Onderdeel van de campagne "Ventileren en Dilateren! " is een leuk en leerzaam instructiefilmpje voor de verwerker. Hieronder vindt u een instructiefilm over ventileren & dilateren.

Download algemene gebruiksaanwijzing plaatmaterialen

 

 

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

Tonen per pagina

hardhout powerplex plus *10 jaar garant multiplex B/BB exterieur 250x122cm

vanaf €49,50 incl. BTW