Gevelbekleding Trespa massief HPL volkern platen

Welkom bij 

  

LAAT JE INSPIREREN!

Trespa® is een decoratief HPL volkern materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat vervaardigd wordt met Trespa’s unieke, bedrijfseigen EBC-technologie (EBC = Electron Beam Curing). Het principe van deze technologie is het omvormen van op hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen - onder hoge druk en hoge temperaturen - tot prachtige gevelplaten die voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen. U kunt kiezen uit 1 of 2-zijdige gevelplaten. Bij 1-zijdige gevelplaten is 1-zijde de gekozen kleur en de andere zijde is zwart. Bij 2-zijdige gevelplaten zijn beide zijden de gekozen kleur. De artikelomschrijving geeft aan of de gevelplaat 1 of 2-zijdig is. In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment in trespa Meteon en Izeon gevelplaten waarvan onze importeur er veel op voorraad houdt. Hiervandaan kunnen wij snel het hele land beleveren. 

Vragen over de gevelproducten Trespa of wilt u een vrijblijvende offerte, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer: 076-503 18 66 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00uur.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

 

Tonen per pagina