Gevelbekleding Rockpanel massief mineraal platen

Welkom bij 

Ontdek Rockpanel!       

Gevelbekleding met steenvezel als basismateriaal, de gevelplaat is bewerkbaar als hout en duurzaam als steen, temperatuur- en weersbestendig, brandvertragend, volledig recyclebaar en onderhoudsvriendelijk. Rockpanel is hiermee een uitstekend alternatief voor exterieur multiplex. De flexibele maar robuuste gevelplaten laten zich moeiteloos buigen en torderen. De gevelplaten zijn 1-zijdig, dit houdt in dat de gevelplaat aan één zijde is voorzien van de gekozen kleur. In onze webwinkel vindt u gevelplaten ROCKPANEL PLY en COLOURS DURABLE waarvan onze importeur er veel op voorraad houdt. Hiervandaan kunnen wij snel het hele land beleveren. 

Download gratis Rockpanel product assortiment met leverbare kleuren, diktes en formaten

Download gratis Rockpanel handboek

Download gratis Rockpanel instructiegids

Vragen over de gevelproducten Rockpanel of wilt u een vrijblijvende offerte, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer: 076-503 18 66 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00uur.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

Tonen per pagina