vuren klasse C paal geschaafd ronde hoek verduurzaamd fsc mix 70% 88x88mm

Het vuren kwinta klasse C komt voornamelijk uit Noord-Europa omwille van de lange en koude winters waardoor de boom trager groeit. Hierdoor worden er fijnere jaarringen gevormd met als gevolg dat het hout sterker en harder wordt dan Midden-Europees naaldhout. 

Voldoet aan de NEN 5466, als het gaat om kwasten, scheuren en vervormingen. 

Om dit naaldhout een hogere duurzaamheidsklasse te geven wordt het vaak onder hoge druk geïmpregneerd. Dit proces geeft het hout een karakteristieke groen/bruine kleur. Het is vooral geschikt voor naaldhout en na verduurzaming is het hout een aantal jaren bestand tegen grondcontact. 

Verduurzaming onder KOMO:

De verschillende methoden zijn aan strenge milieuregels gebonden. Het verduurzaamde naaldhout wordt onder KOMO-certificering geleverd. Dit geeft extra zekerheid; een onafhankelijke instantie controleert de verduurzamingsmethode en de toegepaste middelen.

Topwaliteit voor het maken van: tuinafscheidingen, pergola's, veranda, carports, terrasoverkappingen  en andere onderhoudsarme toepassingen in de tuin.  

Let op getoonde afmetingen zijn: ca. netto maten.

FSC® producten komen uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan de eisen van FSC. Ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht van SCS. Certificaatnummer: SCS-COC-000652-AEZ. Kijk voor meer informatie op www.fsc.nl/nl-nl

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

  • vuren klasse C paal geschaafd ronde hoek verduurzaamd fsc mix 70% 88x88mmx300cm
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    EAN: 8711438249870
    Afleverdatum: 1-5 werkdagen, levertijd wordt afgestemd
    €20,95 incl. BTW