Levering

Levertijd:

De levertijd voor de producten van pieterbaks.nl is: 1-5 werkdagen, tenzij anders weergegeven bij de producten. (Onvoorziene omstandigheden voorbehouden). De levertijd wordt altijd met u afgestemd.

Rond vakantiedagen en de bouwvak kan enigszins afgeweken worden van deze levertijden.

Wij sturen u per e-mail of nemen telefonisch contact op betreffende de afleverdatum en normaal gesproken ontvangt u de avond voor de levering of op de dag van de levering een SMS met de verwachte levertijd.

Indien u niet aanwezig bent voor de levering en wij geen akkoord hebben om te lossen, zal er niet gelost worden. De levering zal niet nogmaals aangeboden worden en zal ook niet afgeleverd worden bij de buren. Voor een vergeefse rit wordt € 39,50 incl. BTW berekend. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen voor een nieuwe leverdatum.

Aantal leveringen:

De bestellingen worden rechtstreeks vanaf onze importeur geleverd. Het is mogelijk dat er uit één bestelling één of meerdere leveringen volgen. Hierover zullen wij u altijd informeren.

In het geval dat er bij de bestelling een product is waarbij de levertijd op aanvraag is, dan wordt de gehele bestelling geleverd op de dag dat dit bestelde product leverbaar is. Indien u de andere producten, die op voorraad zijn, eerder geleverd wil hebben, dan kunt u dit aangeven bij ons via mail of telefoon. U zal hiervoor verzendkosten ad € 39,50 incl. BTW moeten betalen indien deze voorradige producten in totaal een lagere verkoopwaarde hebben dan € 500,- incl. BTW.

Verzendkosten:

Bij besteding boven € 500,- incl. BTW;

Verzendkosten gratis

Bij besteding van € 0-500 incl. BTW;

Verzendkosten € 39,50 incl. BTW

Met uitzondering op de bovenstaande verzendkosten is het eikenhout versgezaagd. Dit wordt rechtstreeks geleverd van een zagerij uit Nederland. U kunt bij ons een op maat offerte aanvragen van het benodigde eikenhout inclusief verzendkosten.

Afhalen:

Afhalen is helaas niet mogelijk.

Pallets:

Statiegeldpallets halen wij retour in overleg met u. Na ophalen ontvangt 
U het statiegeld retour binnen 14 dagen. Wegwerppallets halen wij niet retour.
Bij de volgende productgroepen wordt € 25,00 incl. BTW statiegeld gerekend: Gipsplaten en Fermacell gipsvezelplaten.
Bij de productgroep "Gevelbekleding Isicompact HPL en Trespa HPL/volkernplaten" wordt € 50,00 incl. BTW statiegeld gerekend.

Leverplaats:

Er wordt geleverd in heel Nederland mits toegankelijk met een grote vrachtauto. Levering in het buitenland en op de wadden eilanden is mogelijk in overleg tegen meerprijs.

Bestelde materialen worden naast de wagen gelost. Deze worden nooit naar binnen gedragen.

Verpakkingskosten:

De mogelijkheid bestaat om uw bestelde materialen in te laten pakken. De verpakkingskosten zijn hierbij € 12,50 inclusief BTW.
Wij adviseren u om vochtgevoelige producten te laten verpakken bij verwachte neerslag op de leveringsdatum.

Overlengte:

In de houthandel is het leveren van kleine overlengte’s gebruikelijk en geaccepteerd. Als wij een lengte niet hebben doen wij een voorstel via mail voor het leveren en factureren van overlengte. Als u dit niet wenst, dan zullen wij de gewenste lengte’s bestellen. De levertijd zal hierdoor langer worden dan op website is aangegeven. 

Schade:

Schade dient u bij voorkeur binnen 1 dag na levering gemeld te worden via [email protected] met uw naam, factuurnummer, adres, telefoonnummer, IBAN bankrekeningnummer en bijbehorende schadefoto. Ingediende schadeklachten worden binnen een termijn van 5 werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord.