vurenhout klasse B trapspil gevlakt/gelamineerd 70% pefc 91x91mm

Gelamineerde spil bespaart u veel tijd. Door dit kant en klare product toe te passen, hoeft u zelf niet meer te verlijmen en door de zeer gladde afwerking is schuren veelal overbodig. Door toepassing van lamellen met een fijne houtstructuur en de geconditioneerde machinale verlijming ontstaat een zeer geschikt product voor fabricage van trappen. Er wordt gewerkt met eersteklas Noord Europees vuren dat uit aantoonbaar goed beheerde bossen komt. Daarmee is een constante aanvoer nu, maar ook in de toekomst verzekerd. Het hout wordt teruggedroogd tot ca. 10% vochtgehalte. Hierdoor onstaat een stabiel product dat bij binnentoepassing zeer vormvast blijft. De lamellen worden op kwaliteit gesorteerd en met witte lijm verlijmd.

Dit product is PEFC gecertificeerd ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht van SCS. Certificaatnummer: SCS-PEFC/COC-000652-GV). Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout (product) daarna doorloopt tot het bij de eindgebruiker terecht komt, dit noemen we Chain of Custody, kan PEFC garanderen dat de producten met een PEFC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn. Kijk voor meer informatie op www.pefcnederland.nl

Let op getoonde afmetingen zijn: ca. netto maten.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

  • vurenhout klasse B trapspil gevlakt/gelamineerd 70% pefc 91x91mmx450cm
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    EAN: 8711438880752
    Afleverdatum: 1-5 werkdagen, levertijd wordt afgestemd
    €59,50 incl. BTW