FRIENDS by Ter Hürne CLICKitEASY lamelparket scheepsbodem eiken Olivia vario geborsteld wit naturel geolied 11mmx20x239cm (per pak van 9 stuks=4,30m²)

Onze prijs € 44,95 pm²

Lamelparket: thuis genieten van een stukje natuur!

Parket straalt in elke ruimte veel waarde en comfort uit. als het vakkundig is verwerkt, duurt het plezier van echt hout jaren! Of het nu in uitvoering scheepsbodem of landhuis is. Parket van FRIENDS in de kwaliteit 11 mm is renovatievriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Het naturel wit geoliede parket heeft een zijdeachtige glans.

Alle FRIENDS by Ter Hürne lamelparket eigenschappen op een rij:

✓ De beste meer stroken vloer voor zijn prijs-kwaliteits garantie;

✓ Klassiek & tijdloos;

✓ Edelhouten toplaag eiken (ca. 2,5mm);

✓ Oppervlakteveredeling woonklaar wit naturel geolied;

✓ Structuur fijn geborsteld;

✓ Sortering vario;

✓ Zonder V-voeg (vlak);

✓ Scheepsbodem 3-strooks;

✓ Naaldhout stroken tussenlaag; 

✓ *15 jaar fabrieksgarantie bij woongebruik;

✓ Geschikt voor warmwater-vloerverwarming vloerkoeling;

✓ Indien verwarmingssystemen zijn uitgerust met terugkoeling, moeten zij zijn uitgerust met automatische dauwpuntregeling;

✓ FRIENDS lamelparket by Ter Hürne wordt middels een lijmloze CLICKitEASY systeem zwevend geplaatst;

✓ Made in Germany.

De lamelparket op de foto die wordt weergegeven op het beeldscherm van de smartphone, desktop of tablet kan afwijken van de originele kleur.

De parketvloer wordt geleverd exclusief bijpassende plinten, alu profielen en ondervloer (kijk bij advies ondervloeren welke ondervloer het beste bij u past) al deze producten zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.

Download gratis FRIENDS by Ter Hürne parket brochure.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

Beschikbaarheid: Op voorraad
EAN: 4012853145933
Afleverdatum: 3-5 werkdagen, leverdag wordt afgestemd. Groot bouwproject🔨? BEL ☎ 076-503 18 66 of stuur een E-MAIL 💻 [email protected] naar onze afdeling verkoop en profiteer van de scherpste internetprijs🔥!
€193,30 incl. BTW