kronospan hpl plaat standaard stedelijk oester eiken 0,8mmx305x132cm (kleurnummer: K005 PW)

Kronospan hogedruklaminaat (HPL) is het perfecte materiaal voor oppervlakken die een verhoogde duurzaamheid en schokbestendigheid vereisen. Geproduceerd door meerdere kernlagen in te drukken en een decoratief met hars geïmpregneerd papier, is het slijtvast, duurzaam en hygiënisch. De hpl plaat is ontwikkeld om op dragers van spaanplaat, mdf of multiplex verlijmd te worden. Wij adviseren om dit te laten doen door een vakman die het juiste gereedschap en lijm voorhanden heeft. Daarna kan het in een interieurtoepassing verwerkt worden.

De kleur van de hpl plaat op de foto die wordt weergegeven op het beeldscherm van de smartphone, desktop of tablet, kan afwijken van de originele kleur.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

EAN: 9432
Afleverdatum: Niet op voorraad, op bestelling leverbaar. BEL voor levertijd naar ☎ 076-503 18 66 of stuur een E-MAIL 💻 [email protected] naar onze afdeling verkoop!
€125,00 incl. BTW