Osb klasse 3 ongeschuurd tong & groef 2-zijden fsc mix 70% 244x122cm

OSB is een houtvezelplaat die uit 3 kruislings gestrooide lagen van OSB-strands is opgebouwd, waardoor het veelzijdig, sterk en kosteneffectief eigenschappen verkrijgt. Deze plaat is voorzien van tong en groef aan beide lange zijden waardoor de platen eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden. Hiermee is het de ideale plaat voor dragende interieur toepassingen, als daken, vloeren en wandbetimmeringen, en mits afgewerkt zelfs voor schuttingen en omheiningen.

OSB is makkelijk te zagen, delamineert niet en zorgt altijd voor dezelfde, uitstekende resultaten bij boren, frezen en schaven. De platen kunnen tot op 10 mm van de rand worden gespijkerd zonder risico op splijten of barsten. Dit maakt deze plaat makkelijk te verwerken en beperkt het afval tot een minimum.

Klasse 3 betekent dat de plaat geschikt is voor voor constructieve toepassingen in beperkte vochtige omstandigheden binnenshuis waarbij de relatieve luchtvochtigheid enkele weken per jaar maximaal 80% mag zijn. 

SMARTPLY OSB wordt geproduceerd conform de EN 300 – de norm voor OSB – en is CE gecertificeerd conform EN 13986.

De nieuwe generatie OSB platen, vlakker, gladder, minder diktetolerantie en formaldehydevrij verlijmd. 

FSC® producten komen uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan de eisen van FSC. Ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht van SCS. Certificaatnummer: SCS-COC-000652-AEZ. Kijk voor meer informatie op www.fsc.nl/nl-nl

Download productblad

Download FSC certificaat

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

 • Osb klasse 3 ongeschuurd tong & groef 2-zijden fsc mix 70% 18mmx244x122cm
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  EAN: 8711438045359
  Afleverdatum: 1-5 werkdagen, levertijd wordt afgestemd
  €22,95 incl. BTW
  PRIJS AANBIEDINGEN - Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart -
  Aantal 50+
  Prijs €20,40