Over Ons

Over ons

Houthandel Pieter Baks is dé online houthandel voor particulieren, profs en bedrijven met een groot assortiment hout-, plaat- en afwerkmaterialen. Door rechtstreekse inkoop en leveringen vanuit de importeur bieden wij ons assortiment aan tegen scherpe prijzen.

Pieterbaks.nl levert enkel duurzame materialen met daar waar mogelijk de grondstof uit duurzaam beheerd bos met het keurmerk FSC®. Dit ziet u terug in het eindresultaat, plezier en levensduur van uw klus.

Ons team is ervaren en gedreven, met meer dan 60 jaar ervaring willen wij u graag helpen de juiste materialen aan te schaffen met het juiste advies.

Geschiedenis

In 1958 startte Piet Baks aan de Rijsbergseweg in Etten-Leur zijn houthandel.

In 1969 verhuisde het bedrijf naar een groter pand aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur.

Door de groei van het bedrijf Piet Baks is er in 1999 een nieuw riant pand gebouwd aan de Munnikenheiweg in Etten-Leur. Dit om een bouwmarkt te beginnen en verdere specialisatie in hout-, plaat- en afwerkmaterialen uit te breiden.

Om een groter publiek te bereiken hebben wij de fysieke bouwmarkt en houthandel verkocht en zijn verder gegaan met een online houthandel in hout-, plaat- en afwerkmaterialen.

#60 jaar ervaring;

#Kwaliteit voor een lage prijs;

#Ouderwetse passie en service;

#Gratis uitleg en advies;

#Veel producten op voorraad;

#24/7 bestellen;

#Snelle levering door heel Nederland;

#Gratis levering vanaf €750,00*;  (*bekijk hier onze leveringsvoorwaarden)

#Duurzame producten;

#Beveiligde webwinkel.