vuren paal kl.c geschaafd ronde hoek verduurzaamd fsc mix 70% 68x68mm

Vuren klasse c komt voornamelijk uit Noord-Europa. Om dit naaldhout een hogere duurzaamheidsklasse te geven wordt het vaak onder hoge druk geïmpregneerd met wolmanzouten. Dit proces geeft het hout een karakteristieke groen/ bruine kleur. Het proces is vooral geschikt voor vuren en grenen en na verduurzaming is het hout een aantal jaren bestand tegen grondcontact.

Verduurzaming onder KOMO:

De verschillende methoden zijn aan zeer strenge milieuregels gebonden. Wij volgen de regelgeving op de voet en loopt er meestal op vooruit. Het verduurzaamde naaldhout wordt onder KOMO-certificering geleverd. Dit geeft extra zekerheid; een onafhankelijke instantie controleert de verduurzamingsmethode en de toegepaste middelen.

Deze vuren paal klasse c verduurzaamd is van topkwaliteit en ook de meest verkochte tuinpaal in ons tuinhout assortiment.

Toepassingen: tuinafscheidingen, pergola's, veranda, carports, terrasoverkappingen  en andere onderhoudsarme toepassingen in de tuin.  

Let op getoonde afmetingen zijn: ca. netto maten.

FSC® producten komen uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan de eisen van FSC. Ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht van SCS. Certificaatnummer: SCS-COC-000652-AEZ. Kijk voor meer informatie op www.fsc.nl/nl-nl

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

 • vuren paal kl.c geschaafd ronde hoek verduurzaamd fsc mix 70% 68x68mmx300cm
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  EAN: 8711438249474
  Afleverdatum: 1-5 werkdagen, levertijd wordt afgestemd
  €13,35 incl. BTW
  €11,95 incl. BTW