Meister multiclic laminaat vloeren

 Welkom bij 

 

Kies voor de kwaliteit van Meister! Een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde laminaatvloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat! Meister biedt u fraaie collecties laminaat vloeren verkrijgbaar in landhuisdelen zonder V-voeg, aan de lange zijde of rondom lopende V-voeg met authentieke uiterlijk, voelbare structuren en haast niet van echt hout te onderscheiden.

Bekijk hieronder gratis de complete catalogus van Meister over kurk, linoleum en houten vloeren. Weet u niet welke vloer bij U past raadpleeg de vloeradviseur van Meister.

Bekijk hier gratis de complete catalogus Meister vloeren

Raadpleeg gratis de vloeradviseur Meister vloeren

Heeft u vragen over de producten in de catalogus of wilt u een vrijblijvende offerte, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer: 076-503 18 66 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00uur.

Meister laminaat vloeren zijn van duurzame kwaliteit met het PEFC keurmerk. Pieterbaks.nl levert dit onder certificering voor PEFC (certificaatnummer: SCS-PEFC/COC-000652-GV). In onze webwinkel vind je onder de artikelomschrijving of het product deze certificering heeft. 

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

 

Tonen per pagina