Meister multiclic laminaat vloeren

 Welkom bij 

 

Ontdek haar schoonheid!

Kies voor laminaat van Meister! Die vrij is van PVC en zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen wordt geproduceerd. Een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde kwaliteitsvloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat. Meister biedt u fraaie collecties laminaat vloeren verkrijgbaar in landhuisdelen zonder V-voeg, aan de lange zijde of rondom lopende V-voeg met authentieke uiterlijk, voelbare structuren en haast niet van echt hout te onderscheiden. Door het handig lijmloze clicksysteem is de vloer eenvoudig zwevend te leggen. Het gebruik van extreem stevige, stabiele hoogwaardige HDF tussenlaag (HDF = High Density Fibreboard = houtvezelplaat met een hoge dichtheid) kan de vloer met de juiste ondervloer ook op warmwater-vloerverwarming vloerkoeling gelegd worden. (Niet geschikt voor elektrische vloerverwarming).  

Weet u niet welke vloer bij U past ? Raadpleeg hieronder de vloeradviseur van Meister.

Download gratis de vloeradviseur Meister vloeren

Heeft u vragen over Meister laminaat vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte, dan kunt u hier contact met ons opnemen. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer: 076-503 18 66 van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00uur.

Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten en aansprakelijkheden worden ontleend.

Tonen per pagina